Skip to main content

Verzekering

Goed geregeld!

Collectieve reisverzekering


Op reis met World Servants Anloo - Zuidlaren, we willen zeker weten dat de deelnemers aan die reis goed verzekerd zijn. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als een deelnemer aan een werkvakantie bij het bouwen, ondanks de getroffen veiligheidsmaatregelen, gewond raakt? Of als, door toedoen van een leider of deelnemer een vrijwilliger schade oploopt? Wat zijn de financiële gevolgen als tijdens de werkvakantie de spullen van de vrijwilligers worden gestolen? Sommige risico's waar je bij een werkvakantie mee te maken hebt vallen niet onder verzekeringen die regulier af te sluiten zijn.

Reisverzekering
Voor een gewone vakantie sluit je normaal gesproken een reisverzekering af. In zo’n reisverzekering zijn risicovolle activiteiten, zoals klussen of werken op een bouwplaats, vaak uitgesloten. Bovendien dekt een reisverzekering alleen risico’s die met jou persoonlijk te maken hebben. Risico’s die voortkomen uit besluiten die je vanuit je verantwoordelijkheid als leider neemt worden niet gedekt door je verzekeringen. Daarom hebben we bij World Servants een speciale collectieve reisverzekering voor onze werkvakanties lopen bij De Goudse, waarin de reisverzekering, annuleringsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering gecombineerd zijn, met dekking voor specifieke risico’s waar we bij onze reizen mee te maken hebben. Voorwaarden voor onze verzekering zijn bijvoorbeeld dat er een uitgebreide risico-inventarisatie is gedaan en veiligheidsprocedures zijn getraind en doorgesproken.

Annuleringsverzekering
Als je om een medische of familiaire reden af moet melden kunnen we bij onze annuleringsverzekering alleen de kosten van je vliegticket vergoed krijgen. Wil je bij annulering de gehele reissom terug kunnen ontvangen, dan moet je zelf een aanvullende annuleringsverzekering afsluiten.

Voor een overzicht van de dekking van onze verzekering bij De Goudse en voor de afhandeling van claims verwijzen we je naar deze pagina.

Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corvee Zambia

Corvee

Eten Zambia

Eten

Kinderwerk Zambia

Kinderwerk

© 2017 World Servants Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.