Skip to main content

Reisverslag

Ghana 2019

Ghana reis 2019


Reisverslag deel 2 - 14-07-201906 Helma is jarig

De groep heeft een goede nacht gehad in hotel Festus waar de ventilatoren op elke kamer de boel lekker fris hebben houden. Ook het kleine beetje stromend water was net genoeg om beetje op te frissen. Helma is vandaag jarig en de kookmamma’s hebben een Ghanese verjaardags cake gemaakt. (ook namens alle thuisblijvers, van harte gefeliciteerd!)

Na het ontbijt is de groep in de bus gestapt naar Kintampo. Gelukkig zijn ook alle tassen  meegekomen vanuit Nederland. De storing op luchthaven Brussel van afgelopen zaterdag heeft geen gevolgen gehad voor onze groep.  

De groep heeft een lange reisdag voor de boeg met een bezoek aan de watervallen als beloning.  Ook hoopt de groep nog een eigen kerkdienst te houden. Volgens google gaat de reis ongeveer 7 uur duren. Maar het zou ons niet verbazen als daar nog een aantal uren bij gaan komen. Les 1 in Afrika is dat je wel zaken kunt plannen zoals we dat gewend zijn in Nederland, maar dat in de praktijk dingen net even anders gaan.
We wachten het af. Zeker is dat er onderweg in de bus veel van het land te zien is en er veel indukken kunnen worden opgedaan.

Namens de gehele groep; Groeten vanuit Accra.

Onderstaande foto's zijn ook te vinden in het Fotoalbum.

Update: 18.27 uur
Lange 2e reisdag achter de rug, maar wat was er veel te zien onderweg! Erg groen en veel mooi geklede mensen op deze zondag. Onderweg ook spelletjes gespeeld in een prima bus.
De groep gaat nu nog de 'Watervallen van Kintampo' bekijken en gaat dan richting het guesthouse, Kars heeft een korte dienst voorbereid met veel liederen.
Het motto van de dienst is: 'Maak je geen zorgen over de dag van morgen, God zorgt voor iedere dag'.
Met iedereen gaat het goed! 


07 slapen met ventilatie08 hostel accra

09 ontbijt zaal11 hostel accra

Vertrek richting Zambia

Vertrek richting Zambia

Airport
Warm welkom in Zambia

Ontvangst

Zambia
Bouwplaats klaslokaal in Zambia

Bouwplaats

Zambia
Reisverslagen
© 2018 World Servants Anloo - Zuidlaren | Alle rechten voorbehouden.