Skip to main content

Fantastische safari en extra passagier mee in de bus…

Na een fantastische safari waarbij olifanten, pumbas (everzwijn), antilope en apen zijn gespot heeft de groep vannacht heerlijk geslapen op een echt bed. 

Reisverslag 19 | 01-08-2019

Ook een ‘normaal’ en schoon toilet was weer een grote luxe! Na een heerlijk bord patat en een groot glas cola hebben de deelnemers en leiders heel erg goed geslapen.
Vanochtend tijdens het ontbijt op het terras kreeg de groep nog een mooi cadeau! Maar liefst 9 olifanten die aan het baden waren in de poule voor het hotel. (zie onderstaande foto's). Een hele belevenis!

sumniboma nr2 ghana world servants anloo zuidlaren 060Goed kijken, er staat een olifant op de foto 

sumniboma nr2 ghana world servants anloo zuidlaren 061Op Safari
 
sumniboma nr2 ghana world servants anloo zuidlaren 059Olifanten gespot tijdens het ontbijt

Helaas is een duik in het zwembad er niet meer van gekomen, die ging vanochtend pas om 8.00 uur open en toen zat de groep alweer in de bus onderweg naar Accra.
Ze verblijven vanacht in hotel Festus waar ze op de heenweg ook hebben geslapen. Daar zullen ze nog wat eten en uitrusten voordat ze morgen weer op het vliegtuig stappen richting Lissabon.
We zullen maar niet vertellen dat er een extra passagier is meegenomen in de bus, in de laadruimte wel te verstaan. Het heeft 4 poten en blaat. Een cadeau van de groep voor de directeur van AG care.


sumniboma nr2 ghana world servants anloo zuidlaren 070Ook de passagier is veilig aangekomen


Tot slot
Wij hebben jullie de afgelopen weken jullie voorzien van een dagelijkse update vanuit Ghana. Wij hebben er erg veel plezier aan beleefd en wij hopen dat jullie de reis ook een beetje hebben kunnen meebeleven! Nu is het wachten totdat de groep weer veilig terug is in Zuidlaren en we 'live' de verhalen kunnen horen. Ook de vele, vele foto's die zijn gemaakt zullen een prachtig verhaal vertellen.

Update:  01-08-2019 - 22:28 uur: de groep is na een lange reis veilig aangekomen in Accra! Wel erg moe na meer dan 12 uur reizen.

Via de website en de 'Groepsapp' zullen wij jullie op de hoogte houden over het verloop van de reis en aankomst in Zuidlaren.
De verwachte aankomsttijd is zaterdagavond 03-08 om 20.00 uur bij de Laarkerk in Zuidlaren. 

Groeten en tot zaterdag!
D & F